MONTEUR TECHNISCHE DIENST vriezenveen

Wil je technisch uitgedaagd worden, en wil je werken in een professionele maar informele werkomgeving, dan zijn we op zoek naar jou!

Monteur Technische Dienst

Wil jij technisch uitgedaagd worden en wil je werken in een professionele maar informele werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een plek waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en waarin je de vrijheid hebt om mee te denken over het verbeteren en optimaliseren van ons productieproces!

 

Wie zijn wij?

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een monteur Technische Dienst die zich voornamelijk gaat bezig houden met het onderhouden van ons machinepark, het verhelpen van storingen en die oplossingen weet aan te dragen om het productieproces verder te optimaliseren en verbeteren. Je beschikt over technische kennis, durft initiatief te tonen en bent flexibel.


Profiel

  • Opleidingsniveau MBO, WTB, Electro of Mechatronica verkregen door opleiding of ervaring;
  • beschikt over kennis van industriële automatisering;
  • bereid om te werken in 3-ploegendiensten volgens een 4 wekenrooster;
  • gedreven en flexibel;
  • stressbestendig;
  • bereid om 2 zaterdagen per 4 weken te werken, daarentegen elke zondag vrij.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan waarin je de mogelijkheid hebt om intern door te groeien. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team in een professioneel familiebedrijf. Het salaris ligt tussen de €2500 en €3300 bruto per maand (dit is exclusief toeslagen). Bij goed functioneren en gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)