Industrieel schoonmaker medewerker locatie roosendaal


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.


Functieomschrijving:

Schoonmaak van de productieomgeving is in de voedingsindustrie een van de belangrijkste aspecten van ons proces. Het is een verantwoordelijke functie waarbij je veel afwisseling hebt in de schoonmaakwerkzaamheden. De wettelijke voedingsrichtlijn HACCP en BRC spelen bij jouw werkzaamheden een belangrijke rol. Wij brengen je deze regelgeving graag bij.

 

Wij bieden de mogelijkheid om je werkzaamheden op flexibele tijden uit te voeren. Omdat onze klanten dagelijks vers brood te kunnen leveren wordt er bij bakkerij Holland dag en nacht gewerkt, met uitzondering van de zondag. Binnen deze tijden zijn jouw werkzaamheden in overleg in te plannen.

 

Bij gebleken geschiktheid behoort een uitbreiding van taken – naast schoonmaakwerkzaamheden – tot de mogelijkheden.

 

Als industrieel schoonmaker ben je graag fysiek aan het werk en vind je het werken op hoogtes totaal geen probleem. Het is belangrijk om een goed te communiceren met de verschillende afdelingen. Jij ziet als facilitair medewerker waar de pijnpunten – met betrekking op de hygiëne – liggen en kaart deze aan bij de teamleiders. Onze facilitair medewerker draagt het belang van schoonmaken uit binnen de hele bakkerij.


Wat vragen wij?

  • Aanpakkersmentaliteit
  • Goede fysiek gesteldheid
  • Willen werken volgens HACCP/BRC richtlijnen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibiliteit
  • Communicatief vaardig (beheersing van Nederlandse taal)
  • Fulltime en parttime mogelijkheden


Weet jij van aanpakken en wil jij deze belangrijke schakel in onze bakkerij in Roosendaal zijn? Aarzel dan niet en stuur je cv. met motivatiebrief naar vacaturesrsd@bakkerijholland.nl of vul het formulier in. Voor extra informatie kun je contact opnemen de afdeling HRM. Zij zijn te bereiken op: 0546-561473.

 

 

 

 

Solliciteer Roosendaal
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)