HR medewerker locatie Roosendaal  12-16 uur


Deze vacature is momenteel vervuld door misschien wel jouw toekomstige collega! Wil jij ook graag werken binnen deze mooie organisatie en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan gerust met het verzoek om op onze wachtlijst geplaatst te worden. Wie weet benaderen wij jou in de toekomst wanneer wij weer op zoek zijn naar nieuwe collega’s!

 

Bakkerij Holland is een volledig geautomatiseerde bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999).

Wij zijn een familiebedrijf, waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en klanten.

Hoofdzakelijk bestaan de activiteiten uit het bakken van brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor de Retail.

Om verder te kunnen groeien willen we onze organisatie versterken met een:

HR medewerker locatie Roosendaal  

12-16 uur locatie Roosendaal 

In deze functie zult u, na een gedegen inwerkperiode, werkzaam zijn op onze vestiging in Roosendaal waar ongeveer 70-120 medewerkers hard werken om onze klanten dagelijks van vers brood te kunnen voorzien.

 

De werkzaamheden als HR medewerker zullen bestaan uit het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, sollicitatiegesprekken voeren evenals rondleidingen geven. Er zal veel overlegd worden met teamleiders van verschillende afdelingen en met externe partijen zoals uitzendbureaus.  

Hiernaast werk je vooral ondersteunend bij verschillende interne gesprekken en kunt hierover helder rapporteren en adviseren over personele bezetting en ontwikkelingen van personeel in onze organisatie. 

Binnen deze functie zijn we op zoek naar een ervaren HR medewerker die makkelijk communiceert, daadkrachtig beslissingen kan nemen en die het een uitdaging vindt met collega’s met verschillende achtergronden en nationaliteiten te werken. We zoeken een teamspeler die het leuk vindt het beste uit onze mensen en hun omgeving te halen. 

Om affiniteit te houden met de productie en in alle werkzaamheden te weten waar je het over hebt, moet je bereidt zijn één zaterdag per vier weken mee te werken in de bakkerij op de werkvloer. 

  

Profiel kandidaat:

 

Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren beschikt u over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding richting HRM of P&O en hebt enkele jaren relevante werkervaring.  Je bent communicatief sterk en hebt een open en integer karakter. Je bent gedreven en denkt niet in titels, maar in uitdagingen en collegialiteit is een vanzelfsprekendheid. Beheersing van de Engelse taal is een vereiste.

 

Geboden wordt:

Een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een dynamisch bedrijf met een platte en prettige organisatiestructuur. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie en zal progressief meegroeien met je persoonlijke ontwikkeling binnen ons bedrijf.

  

Spreekt bovenstaande je aan, stuur dan je sollicitatie naar: Vacaturesrsd@bakkerijholland.nl

 of vul dan het contactformulier in.

Solliciteer Roosendaal
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)