inpakker (fulltime/parttime) (min. 16 uur). locatie roosendaal


Deze vacature is momenteel vervuld door misschien wel jouw toekomstige collega! Wil jij ook graag werken binnen deze mooie organisatie en spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan gerust met het verzoek om op onze wachtlijst geplaatst te worden. Wie weet benaderen wij jou in de toekomst wanneer wij weer op zoek zijn naar nieuwe collega’s!

  

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. 

 

Je zorgt ervoor dat onze versgebakken broden in de kratten komen, voert kwaliteitscontroles uit, zet de bestellingen klaar en je zorgt ervoor dat je werkplek schoon is. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden waarbij je al het emballagewerk sorteert. Bij inpakfuncties wordt er van je verwacht dat je de dagelijks voorkomende basishandelingen van de machine uit kunt voeren. 

 

Omdat iedereen graag elke dag vers brood wil, wordt er dag en nacht gewerkt bij Bakkerij Holland, met uitzondering van zondag. 

 

Wat vragen we van je? 

  • Flexibele inzetbaarheid 
  • Gemotiveerde instelling 
  • Betrouwbaarheid 
  • Aanpakkersmentaliteit

 

Wat bieden we? 

We bieden een mooie, afwisselende baan, met kansen om door te groeien. We proberen al onze medewerkers in te zetten op de plek waar ze goed kunnen functioneren. Je salaris is conform cao bakkersbedrijf vastgesteld en zal met je ontwikkeling meegroeien.


Wanneer je werkt op niet-reguliere tijden, zoals in de avonduren of weekenden, word je daarvoor beloond door onregelmatigheidstoeslagen. Ben jij een echte doener en volgens jou de geschikte kandidaat? Stuur dan je cv. met motivatiebrief naar vacaturesrsd@bakkerijholland.nl. 

Of vul het formulier in.


Voor extra informatie kun je contact opnemen met HRM: 0546-561473 (vestiging Vriezenveen).

Solliciteer Roosendaal
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)