operator inpak Vriezenveen


Wie zijn wij?

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt en schakelen snel door onze interne korte lijnen. Samen met al onze collega’s zijn wij continue op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien.

 

Wij denken niet in titels maar in uitdagingen!

 

Wie zoeken wij?

Voor onze vestiging in Vriezenveen zijn wij op zoek naar een Operator voor de inpakafdeling.  Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, juist instellen en ombouwen van diverse (inpak)machines binnen onze moderne industriële bakkerij. Jij bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en initiatief durft te nemen. Je gaat proactief, probleemoplossend en zorgvuldig te werk.

 

Wat zijn je taken?

  • Bedienen, juist instellen en ombouwen van diverse (inpak) machines;
  • producten controleren op kwaliteit;
  • verrichten administratie t.b.v. kwaliteitscontrole;
  • opruimen en schoonmaken van afdeling en inpaklijn.

Profiel

  • Affiniteit met techniek / bedienen van machines;
  • verantwoordelijkheidsgevoel;
  • probleem oplossend vermogen;
  • flexibele inzet voor het werken in drie ploegen en roulerend op de zaterdag.

Wat bieden wij?

Wij bieden een werkomgeving waarin wij onze medewerkers in staat stellen om te werken vanuit hun eigen kracht. Je zult een uitdagende en verantwoordelijke functie gaan bekleden waarin je veel mogelijkheden hebt om door te groeien. We dagen je uit om zelfstandig, daadkrachtig en proactief te werk te gaan.

Heb je interesse in bovenstaande? Solliciteer dan door een mail te sturen naar emailadres: vacaturesvv@bakkerijholland.nl of vul het formulier in.

 

Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan contact op met afdeling HRM op telefoonnummer: 0546-561473

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)