operator bakkerBakkerij Holland is een industriële brood-bakkerij met vestigingen in Vriezenveen en Roosendaal. Met meer dan 100 werknemers verzorgen wij de productie en logistiek van diverse broodproducten voor verschillende supermarktketens door heel Nederland en België. Wil je technisch uitgedaagd worden, en wil je werken in een professionele maar informele werkomgeving, dan zijn we op zoek naar jou!

 

Operator Bakker

Locatie Vriezenveen


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waar betrokkenheid en motivatie erg belangrijk is. Als Operator zul je, na een gedegen inwerkperiode, werkzaam zijn op de vestiging in Vriezenveen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het juist afwegen van de grondstoffen, het bereiden van het deeg en het controleren van het bakproces van deeg naar brood. Je stuurt bij waar nodig en lost kleine storingen op. Je bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces van het bakken van verschillende producten. Naast dit alles zorg je altijd voor een nette en schone werkplek. Omdat iedereen graag elke dag vers brood wil, wordt er dag en nacht gewerkt bij bakkerij Holland, met uitzondering van zondag. De sfeer binnen bakkerij Holland is ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar vinden het ook belangrijk dat mensen plezier aan het werk beleven.

 

Gevraagd wordt:


• Fulltime beschikbaarheid

• Proactieve houding

• Verantwoordelijkheidsgevoel

• Stressbestendig en een goed probleemoplossend vermogen

• Technisch inzicht

• Bereidheid tot werken in ploegendiensten en roulerend op de zaterdagen 

• Enige jaren ervaring als productiemedewerker of operator is een pré

 

Wat bieden wij?

Wanneer je werkt op niet-reguliere tijden, zoals in de avonduren of weekenden, word je daarvoor beloond door onregelmatigheidstoeslagen.

 

Spreekt bovenstaande je aan,
vul dan het contactformulier in.


Voor extra informatie kun je contact

opnemen met Ewout Spijker

of Jan Willem Holland:

0546-561473.

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)