operator bakker locatie roosendaal


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waar betrokkenheid en motivatie erg belangrijk is.

 

Als Operator zul je, na een gedegen inwerkperiode, werkzaam zijn op de vestiging in Roosendaal. Als operator ben je verantwoordelijk voor het juist afwegen van de grondstoffen, het bereiden van het deeg en het controleren van het bakproces van deeg naar brood. Je stuurt bij waar nodig en lost kleine storingen op. Je bent verantwoordelijk voor het gehele productieproces van het bakken van verschillende producten. Naast dit alles zorg je altijd voor een nette en schone werkplek. Omdat iedereen graag elke dag vers brood wil, wordt er dag en nacht gewerkt bij bakkerij Holland, met uitzondering van zondag. 

 

De sfeer binnen bakkerij Holland is ongedwongen. Er wordt hard gewerkt, maar vinden het ook belangrijk dat mensen plezier aan het werk beleven. 

 

Wat vragen wij? 

  • Fulltime beschikbaarheid 
  • Proactieve houding
  • Verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Stressbestendig en een goed probleemoplossend vermogen 
  • Technisch inzicht 
  • Bereidheid tot werken in ploegendiensten en roulerend op de zaterdagen.
  • Enige jaren ervaring als productiemedewerker of operator is een pré 

 

Wat bieden wij? 

We bieden een mooie, afwisselende baan, met kansen om door te groeien. We proberen al onze medewerkers in te zetten op de plek waar ze goed kunnen functioneren. Je salaris is conform cao bakkersbedrijf vastgesteld en zal met je ontwikkeling meegroeien. 

 

Wanneer je werkt op niet-reguliere tijden, zoals in de avonduren of weekenden, word je daarvoor beloond door onregelmatigheidstoeslagen. Ben jij de Operator bakker die we zoeken en wil je graag bij ons komen werken? Stuur dan je cv. met motivatiebrief naar vacaturesrsd@bakkerijholland.nl. 

Of vul het contactformulier in.

 

Voor extra informatie kun je contact opnemen met onze afdeling HRM: 0546-561473 (vestiging Vriezenveen).

Solliciteer Roosendaal
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)