BEDRIJFSWAGEN MONTEUR / Wagenparkbeheerder

Wil je technisch uitgedaagd worden, en wil je werken in een professionele maar informele werkomgeving, dan zijn we op zoek naar jou!

Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarineen hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een vollediggeautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937)en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgischemarkt. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoeknaar nieuwe uitdagingen.

 

Bedrijfswagenmonteur

Locatie Vriezenveen


Transport is een belangrijke factor in onze keten vanproductie tot het leveren van onze broodproducten. Als bedrijfswagenmonteurhoud jij je dagelijks bezig met het onderhoud en repareren van ons wagenpark.Bakkerij Holland beschikt over een modern wagenpark met merken als Scania, DAF,MAN, Volvo en Mercedes.


Wanneer er problemen zijn met een voertuig weet jij op eenefficiënte manier de problemen te lokaliseren en bent in staat om dereparatiewerkzaamheden bekwaam uit te voeren of weet goed te adviseren hoe dezemoet worden opgelost bij grotere mankementen. Het is belangrijk dat je je ervanbewust bent dat voertuigen zo snel mogelijk de weg weer op moeten en dat jijhier een essentiële rol bij speelt.


Verder voer je onderhoudswerkzaamheden uit, maakt testrittenom te controleren of e.e.a. naar behoren functioneert en rapporteert over deuitgevoerde werkzaamheden. Je hebt een passie voor transportmateriaal en benteen monteur in hart en nieren die collega’s weet te ondersteunen met raad endaad. 


Naast alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden ben je ookverantwoordelijk voor de (lichte) administratieve zaken die er bij komen. Denkhierbij aan het bijhouden van APK verval data e.d. Tevens draag je zorg voorhet voorraadbeheer en het bestellen van materialen. 

 

Gevraagd wordt:


•          Opleidingals bedrijfswagentechnicus of vergelijkbaar

•          Goed gevoelvoor dienstverlening

•          Enige jarenwerkervaring met zwaar materieel

•          Geen negentot vijf mentaliteit

•          In bezit vanrijbewijzen B, C, CE

•          Zelfstandigewerkhouding


Omdat het een nieuw op te zetten afdeling is verwachten wijook het nodige initiatief en input om de afdeling tot een succes te maken.

 

Wat bieden wij?

Een modern wagenpark bestaande uit ongeveer 60 trekkendevoertuigen en een goed uitgeruste werkplaats. Het salaris is bovengemiddeld en er zijn opleidingsmogelijkheden. Bijgebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Spreekt bovenstaande je aan,
vul dan het contactformulier in.

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)