Assistent Teamleider Inpak en Orderpicking 


Bakkerij Holland is een professioneel familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij zijn een toonaangevende, volledig geautomatiseerde moderne bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt. Hoofdzakelijk bestaan de activiteiten uit het bakken van brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor de Retail en voor de eigen bakkerswinkels.

Om onze klanten dagelijks vers brood te kunnen leveren wordt er bij bakkerij Holland dag en nacht gewerkt, met uitzondering van de zondag. Bij Bakkerij Holland hanteren we korte lijnen en denken we niet in titels, maar in uitdagingen. 

 

De functie

Assistent teamleider Inpak en Orderpicking locatie Vriezenveen


Jij zal als Assistent Teamleider, na een gedegen inwerkperiode, werkzaam zijn op onze vestiging in Vriezenveen. Naast het meewerken op de afdeling Inpak en Orderpicking, zal je de Teamleider ondersteunen door bijvoorbeeld het inwerken en instrueren van (nieuwe) medewerkers, het verdelen van de werkzaamheden en het bewaken van de planning van de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren en bewaken van de verpakkingskwaliteit en voor het toezien op de naleving van de voorschriften en werkmethoden.

 

Wat vragen wij:

·       MBO+ werk- en denkniveau

·       Ervaring in een soortgelijke functie (ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie is een pre);

·       Ervaring met proces- en verpakkingstechnieken;

·       Teamspeler met oog voor collega’s;

·       Communicatief sterk;

·       Stressbestendig en presteren onder druk;

·       Bereidheid tot het werken in ploegen en roulerend op de zaterdag.

  

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie, afwisselende baan met een goed en marktconform salaris. Het salaris zal progressief met je ontwikkeling meegroeien. Je krijgt alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei. 


Ben jij enthousiast geworden en zijn wij op zoek naar jou? Twijfel dan niet en stuur je CV met motivatiebrief naar vacaturesvv@bakkerijholland.nl.  of vul het emailformulier in. Voor extra informatie kun je contact opnemen met onze afdeling HRM: 0546-561473. 

Solliciteer Vriezenveen
The maximum file size is 5mb (pdf, doc, docx)