Natuurlijk brood van
Bakkerij Holland

Welkom op de website van Bakkerij Holland

Bakkerij Holland is een volledig geautomatiseerde bakkerij met vestigingen in Vriezenveen (sinds 1937) en Roosendaal (sinds 1999). Wij zijn een familiebedrijf waarin een hoge mate van betrokkenheid de boventoon voert. Wij schakelen snel door de interne korte lijnen en zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en klanten.

Hoofdzakelijk bestaan de activiteiten uit het bakken van brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood voor het supermarktkanaal en voor de eigen bakkerswinkels. De levering, die zelf wordt uitgevoerd met 80 vrachtwagens, bestaat uit dagvers, diepvries of houdbare producten.

Wij beschikken over een eigen technische dienst en hebben daarmee alle specifieke kennis in huis. Zo ontwikkelen wij een groot deel van de machines zelf en spelen wij gemakkelijk in op specifieke productiewensen van onze klanten.

De nieuwe bakkerij in Vriezenveen, met verspreid over twee verdiepingen een vloeroppervlakte van 17.000 m2, is aan de N36 gevestigd in een energiebesparend pand met geklimatiseerde ruimtes.

gedreven

Platte organisatie

Familie bedrijf

No- nonsense

Kansen krijgen

Ambitieus

Verantwoordelijkheid krijgen

Samen sterk!